Saturday, May 2

back in business...

Sååå...det var ett tag sen. Ett blogg-fritt April, men nu är jag tillbaka igen. Ska försöka inte göra så stor grej av det hela och försöka "berätta ikapp", kör bara vidare. :)

Var i Schweiz i veckan på tjänsteresa, trevligt, mycket kor och en del berg här och där. :) Här en bild från Rheinfall.


Klinnsmann fick kicken från Bayern München häromveckan, inte alls oväntat trots en tredjeplats i tyska Bundesliga. Ett tecken på hur fotbollsgalet Tyskland är, var att det direkt sattes in en extra nyhets-sändning i en av de tyska huvudkanalerna, som om det var nån stor naturkatastrof eller krig på g.

Jag undrar hur mycket tid en kvinna i genomsnitt tillbringar med att rota i sin handväska. Har iakttagit folk på mina bussresor och har kommit fram till att en väldigt hög procent av alla kvinnliga invånare i Ulm just i tillfället när jag tittar på dem rotar i sina väskor. Kanske kunde man göra så att varje kvinna har en stor väska som de bor i, och så kan de rota runt där hela dagarna och komma ut i verkligheten när de hittat allt de söker....:D

Jag & Sabi har intensifierat vårt lägenhetsletande på sistone. Har en kanonlägenhet på gång nu, men osäkert om vi får den eller inte. Lägenhetsmarknaden i Ulm är riktigt kass, det finns folk i överflöd som söker varje lägenhet, vilket innebär att mäklarna som förmedlar lägenheterna inte behöver göra sitt jobb för att få sin provision. Surt för oss som hamnar i kläm.


1 comment:

  1. Bo i en handväska :D ...dä vore nåt dä. Då skulle man inte se mycket av mig tro ja. Jag försöker få tag i väskor med massor av små fack. Så tar det mindre tid att leta :)
    Dags för en ny nu, min nuvarande håller på att falla isär.
    Funderar på att börja blogga, alltså skita i de faktum att 1. jag kommer att göra bort mig fullständigt vissa gånger (alltså öppet visa min idioti) och 2. att misslyckas med regelbundenheten...
    Vad säger du, vilket ställe ska jag välja att blogga på? Svårt värre. :)
    Puss

    ReplyDelete