Thursday, August 20

sol, hetta och oväder...

Kom precis hem från utomhusbadet i Neu-Ulm. Varmt idag, 32-33 grader, avkylning ett måste. Sen tänkte jag att jag kunde få lite nyttig motion också, simma lite. Det gick väl sådär.

Jag var inte ensam om den här idén en sån här varm dag så klart, så simma kunde man. Typ 5 m åt gången. Simmade några hundra meter, sen ledsnade jag och hängde på poolkanten mest. Skönt att svalka sig bara.

Soligt och varmt, men å andra sidan aprilväder och tornados inne. Att det ska vara så svårt att bara leva och njuta av det man har. Sätta upp mål för framtiden och göra allt för att nå dem. Nån som vet var man kan köpa lite harmoni?


Avslutar med en bild jag tog i lördags på en lite absurd uppblåsbar hoppborg/rutschkana utanför ett möbelvaruhus i Reutlingen. Visst, man kan skämta om allt, och det här är inget ämne som är speciellt känsligt för mig, men det kändes ändå lite småkonstigt att göra en lekplats som ska likna ett sjunkande Titanic... :)

2 comments:

  1. Öööhhh! Det känns som en helt bisarr idé! Hur gick diskussionerna runt bordet på hoppborgskontoret??


    Hoppas allt är bra med dej kamoraten!!! Många kramar :-)

    (tyvärr vet jag inte vart man kan köpa harmoni...eller iofs en spikmatta kanske är rätta receptet?? De verkar ju funka mot allt!)

    ReplyDelete
  2. Die Hüpfburg sieht ja witzig aus... Dürfen Erwachsene da auch drauf ;-)??

    ReplyDelete